Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Symposium Breedtesport in Maassluis

Datum nieuwsfeit: 12-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

21-2-2001

Symposium Breedtesport

In het kader van de breedtesport is er onder 50 sportverenigingen onderzoek gedaan naar de verenigingsproblematiek en geïnventariseerd waar de verenigingen knelpunten ondervinden. In vervolg op dit onderzoek wordt op maandag 12 maart een symposium gehouden in het stadhuis van Maassluis. Aanvang 19.30 uur.

Het symposium dat wordt ondersteund door de Nederlands Christelijke Sport Unie (NCSU), gaat over onderwerpen die de verenigingen in een eerder stadium zelf hebben aangegeven. Het programma bestaat uit diverse workshops die als doel hebben het vergroten van de deskundigheid bij de sportverenigingen en het informeren over nieuwe regel- en wetgeving. Het symposium waaraan naar verwachting circa 30 verenigingen zullen meedoen, geldt als eerste aanzet voor het ontwikkelen van breedtesport in Massluis.

Overige documenten:
Advies B en W 420 inzake voorbereiding breedtesportnota Advies B en W 420 symposium verenigingsondersteuning

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie