Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Commissievergaderingen gemeente Berkel en Rodenrijs

Datum nieuwsfeit: 12-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Berkel en Rodenrijs
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Commissievergaderingen

Commissie Ruimte/Dienstverlening

De commissie Ruimte/Dienstverlening vergadert op maandag 12 maart 2001 om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Vervangend commissiesecretaris: de heer B. Tjiam, telefoon (010) 514 0711.

Het volgende punt staat op de agenda:


· Herinrichtingsplan Sterrenpark (inclusief presentatie door Stijlgroep)

Vervolg van de vergadering met
Commissie Ruimte
De volgende punten staan op de agenda:


1. Presentatie BRO inzake Plaszoom (Nota van Randvoorwaarden & Uitgangspunten en stedenbouwkundig plan)

2. Maatregelen fietsers van rechts voorrang
3. Activeren krediet voor opstellen van volkshuisvestingsplan
N.B. Tijdens de vergadering kunnen de aanwezige bezoekers het woord voeren over de bovenstaande agendapunten. Ook over niet op de agenda voorkomende punten kunnen zij van het spreekrecht gebruik maken, mits het onderwerp waarover zij willen spreken tot het taakveld van de commissie behoort. Bij twijfel of een onderwerp tot het taakveld van de commissie behoort, kan vooraf overleg worden gevoerd met de plaatsvervangend secretaris van de commissie, de heer B. Tjiam, telefoon (010) 514 0711, die tevens nadere informatie kan verstrekken over de agendapunten.

Commissie Dienstverlening

De commissie Dienstverlening vergadert op dinsdag 13 maart 2001 om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Commissiesecretaris: mw. P.J.M. de Ruijsscher, telefoon (010) 514 0740.

De volgende punten staan op de agenda:


1. Stichting Vluchtelingenwerk Berkel en Rodenrijs
2. W.I.N.

3. Mandaatbesluit

4. Sporthal Oostmeer geschikt maken voor het basisonderwijs

N.B. Tijdens de vergadering kunnen de aanwezige bezoekers het woord voeren over de bovenstaande agendapunten. Ook over niet op de agenda voorkomende punten kunnen zij van het spreekrecht gebruik maken, mits het onderwerp waarover zij willen spreken tot het taakveld van de commissie behoort. Bij twijfel of een onderwerp tot het taakveld van de commissie behoort, kan vooraf overleg worden gevoerd met de secretaris van de commissie, mevrouw P.J.M. de Ruijsscher, telefoon (010) 514 0740, die tevens nadere informatie kan verstrekken over de agendapunten.

Commissie Algemene Zaken

De commissie Algemene Zaken vergadert op donderdag 15 maart 2001 om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Commissiesecretaris: de heer N.L. Visser, telefoon (010) 514 0720.

De volgende punten staan op de agenda:


1. Medelingen

· Project Duale Gemeenten

· Info UPC over doorgifte Eurosport

2. Sloopwerkzaamheden tuinbouwbedrijf Klapwijkseweg 42
3. Aankoop Papaverweg 5

4. Aankoop percelen Westersingel 79 en 83

5. Aankoop perceel Industrieweg 111

6. Maatregelen fietsers van rechts voorrang
7. Herinrichtingsplan Sterrenpark

8. Uitgangspunten Voorjaarsnota 2001

9. Intentie-overeenkomst polder Oudeland

10. Financiële bijdrage Culturele Activiteiten
11. Verkoop Zuidersingel 64

Tijdens de vergaderingen kunnen de aanwezige bezoekers het woord voeren over de bovenstaande agendapunten. Ook over niet op de agenda voorkomende punten kunnen zij van het spreekrecht gebruik maken, mits het onderwerp waarover zij willen spreken tot het taakveld van de commissie behoort. Bij twijfel of een onderwerp tot het taakveld van de commissie behoort, kan vooraf overleg worden gevoerd met de secretaris van de commissie, de heer N.L. Visser, telefoon (010) 514 0700, toestel 720, die tevens nadere informatie kan verstrekken over de agendapunten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie