Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overhandiging beleidsnota Sport- en Recreatieraad Maassluis

Datum nieuwsfeit: 12-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

7-3-2001

Maassluise Op maandag 12 maart overhandigt de voorzitter van de Maassluise Sport- en Recreatieraad,

Op maandag 12 maart overhandigt de voorzitter van de Maassluise Sport- en Recreatieraad, de heer D. Hubert, de beleidsnotitie "Functie in Beeld" aan de wethouder voor sportzaken, de heer P. Hoogenraad.

De MSR geeft met deze nota een nadere invulling aan haar functie, binnen het raamwerk van de nu geldende verordening. In de nota staat wat de MSR doet en voor wie. Verder wordt duidelijk door wie een en ander wordt gedaan en op welke wijze de raad te werk gaat. De "Verordening Maassluise Sport- en Recreatieraad" die in 1999 in werking is getreden, leidde tot een andere werkwijze. Sinds zij in functie zijn, hebben de leden van de sportraad gezocht naar een juiste balans in werkzaamheden, verantwoordelijkheden, bevoegdheden en prioriteiten. Aangezien zij niet tevreden waren met het resultaat, heeft de MSR het initiatief genomen tot het schrijven van deze nota.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie