Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Den Helder Vergaderingen

Datum nieuwsfeit: 12-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Vergaderingen

betreft: week: week 10

In de komende week worden de volgende vergaderingen gehouden:

maandag 12 maart: vergadering commissie Welzijn& Cultuur;

maandag 12 maart: vergadering commissie Grootwinkel-, Midden- en Kleinbedrijf in schouwburg De Kampanje, aanvang 19.30 uur. De commissie behandelt de detailhandelsnota. Wilt u op deze vergadering inspreken, wilt u dit dan vooraf doorgeven aan de secretaris van de commissie, de heer G. Boers, tel. 671473;

dinsdag 13 maart: vergadering commissie Algemene en Bestuurlijke Zaken;

dinsdag 13 maart: vergadering Jongerenadviesraad, aanvang 19.30 uur in kamer 1.54 in het stadhuis. Op de agenda staat onder meer: - seminar 22 maart; - functioneren van de JAR; - samenwerking Odenwaldkreis.

woensdag 14 maart: vergadering commissie Stadsontwikkeling. Op de agenda staat onder meer: - concept-bestemmingsplan Zeegebied; - concept-bestemmingsplan Strandslag Julianadorp 2000 (gedeeltelijk); - concept-bestemmingsplan Doggersvaart 2000; - inspraakreacties structuurvisie as Station Marsdiep.

donderdag 15 maart: vergadering Welstandscommissie, aanvang 12.30 uur, kamer 0.08 in het stadhuis;

donderdag 15 maart: vergadering commissie Economische Zaken, aanvang 18.15 uur, locatie: Oude Rijkswerf Willemsoord. Op de agenda onder meer een toelichting aanpak bodemsanering en de projectrapportage Oude Rijkswerf Willemsoord per 1 januari 2001.

Van de overige commissies waren de agenda's bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend.

De vergaderingen worden gehouden in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 en beginnen om 20.00 uur in de raadzaal, tenzij anders vermeld. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kan daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen. U kunt tijdens de vergadering uw mening laten horen over een bepaald agendapunt. Meldt u dit even van tevoren bij de voorzitter, hij stelt u hiervoor dan in de gelegenheid. Overigens zendt de Lokale Omroepstichting van de meeste vergaderingen de volgende ochtend een samenvatting via de radio uit, en wel tussen 08.00 en 09.00 uur. U vindt de LOS op de kabel op FM 89.0 Mhz en in de ether op 105.6 MHz.

laaste verandering: maart 08, 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie