Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vernieuwde website North Sea Regatta

Datum nieuwsfeit: 12-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KNWV

DATUM: 12-3-2001

Wedstrijdzeilen - Vernieuwde site North Sea RegattaVernieuwde site North Sea Regatta

Het zeilseizoen gaat weer beginnen en daar hoort natuurlijk de North Sea Regatta bij. Dit grootste zeezeilevenement van Nederland begint op 22 mei met de race naar Harwich. De North Sea Regatta kan natuurlijk niet meer zonder website. Net als vorig jaar is het mogelijk hier alle nieuwsfeiten, uitslagen, foto's e.d. van de races te bekijken. Als voorproefje is de nieuwe site al voorzien van foto's van de edities 1999 en 2000/ Tevens is er de mogelijkheid om je via de site in te schrijven voor dit evnement. Om optimaal op de hoogte te blijven kun je je ook aanm elden voor de digitale nieuwsbrief. Waar kun je al deze informatie vinden? www.northsearegatta.nlNoot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Yvonne Graffner ((yvonne.graffner@knwv.nl)). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.

xx


_

KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - (info@knwv.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie