Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verscherpte milieucontrole op risicobedrijven

Datum nieuwsfeit: 13-03-2001
Bron: Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer
Zoek soortgelijke berichten

Hierbij ontvangt u één of meerdere berichten voor de categorie Milieu. Verscherpte controle bij risicobedrijven (13/03/01 17:12:14) De kwaliteit van milieujaarverslagen laat te wensen over, milieuwetgeving wordt door de transportsector onvoldoende nageleefd en handhavingsacties bij benzinestations beginnen vruchten af te werpen. Er zullen 65 extra mensen worden ingezet voor toezicht op gemeenten en provincies en controle bij bedrijven met een verhoogd risico voor gezondheid, veiligheid en milieu. Bij ernstige overtredingen zal direct worden opgetreden.

Dit zijn enkele conclusies uit de Vijfde halfjaarlijkse rapportage van de Inspectie Milieuhygiëne, die Minister Pronk (VROM), mede namens de Minister van Justitie, de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie