Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zoekactie in Milsbeek na valse melding onwel geworden man

Datum nieuwsfeit: 13-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 13-03-2001 Extra bericht

MILSBEEK Zoekactie

MILSBEEK De politie heeft dinsdagmiddag rond 15.00 uur een tevergeefse zoekactie ingesteld naar aanleiding van een melding dat een man onwel zou zijn geworden. Nader onderzoek wees uit dat het een valse melding betrof.

De politie en ambulance werden gealarmeerd door een vrouw die een telefoontje van een onbekende had gekregen met het bericht dat er iemand onwel zou zijn geworden. Hierna werd de verbinding verbroken. Aangezien de vrouw het ernstige vermoeden had dat het haar schoonzoon betrof, belde zij het alarmnummer waarna politie en ambulance naar de woning van het mogelijke slachtoffer zijn getogen. Toen de man hier niet werd aangetroffen en er serieuze aanleiding was om ervan uit te gaan dat de man mogelijk aan het trimmen was in de omgeving, werden 7 patrouilles via het meldcentrum in Nijmegen en een surveillancewagen uit Duitsland gewaarschuwd om met de patrouille van politie Limburg-Noord mee te zoeken. Tevens werd een helicopter van het KLPD standby gehouden voor inzet. Ondertussen werd ook via andere kanalen geprobeerd de man op te sporen. Uiteindelijk is de man getraceerd en bleek hij gewoon aan het werk te zijn, waarna de zoekactie werd gestaakt. De politie onderzoekt op dit moment of de identiteit van de persoon die de vrouw gebeld heeft met de verontrustende mededeling nog te achterhalen is. Over de verdere afhandeling van de zaak is nog niets bekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie