Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cartoon Network nu ook in Castricum, Heemskerk en Uitgeest

Datum nieuwsfeit: 13-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT
Amsterdam, 12 maart 2001

Cartoon Network nu ook te ontvangen in Castricum, Heemskerk en Uitgeest

Vanaf 13 maart is de Nederlandstalige versie van Cartoon Network ook te ontvangen in Castricum, Heemskerk en Uitgeest. De samenwerking met de kabelexploitant Casema heeft ertoe geleid dat de inwoners van deze plaatsen nu ook zijn aangesloten op het beroemdste cartoonstation voor kinderen van 0 tot 100 jaar. Cartoon Network is iedere dag te zien van 6.00 uur 's ochtends tot
22.00 uur 's avonds op kanaal 65-, frequentie 820,25 MHz.

Cartoon Network vormt de thuisbasis voor zowel de legendarische cartoonhelden Bugs Bunny, Scooby Doo, Tom & Jerry, Top Cat, de Jetsons en de Flintstones als een geheel nieuwe generatie top toon sterren als Johnny Bravo, Cow & Chicken, Dexter's Laboratory, de Power Puff Girls, Ed, Edd n Eddy, Batman en Dragonball Z.

8500 cartoons op Cartoon Network
Cartoon Network toont dagelijks de beste, leukste en spannendste cartoons voor alle leeftijden en is in meer dan 44 miljoen Europese huishoudens te ontvangen.
Het programma van Cartoon Network wordt samengesteld uit de verzameling van meer dan 8.500 wereldberoemde cartoons met 500 bekende cartoonsterren uit de studio's van Hanna-Barbera, Warner Bros. en Cartoon Network zelf. Tevens toont het cartoonstation aanwinsten uit de Europese film- en animatie-industrie.

Cartoon Network op Internet
Cartoon Network is ook via het Internet te bereiken; www.CartoonNetwork.nl. De website staat boordevol informatie over de cartoons, de cartoonsterren en de tv-programma's. Verder zijn er tal van foto's, geluidsfragmenten en films te zien van bijna alle cartoonhelden. De website onderscheidt zich door het grote aanbod aan (interactieve) spelletjes. Elke maand zorgt Cartoon Network voor nieuwe en nog leukere spelletjes om aan de grote vraag te kunnen voldoen.


Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie