Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Andarr nieuwe naam in ICT Management

Datum nieuwsfeit: 13-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT


Nieuwe naam in ICT Management

ZALTBOMMEL - 13 maart 2001, ICT-infrastructuren zijn voor grote ondernemingen van vitaal belang. Niet in de laatste plaats door het groeiende belang van e-commerce activiteiten. Vanzelfsprekend worden deze infrastructuren complexer en omvangrijker waardoor de exploitatiekosten oplopen. Een goede ICT management visie is daarbij dan onontbeerlijk. Andarr is een nieuw bedrijf, dat grote ICT service organisaties ondersteunt bij de implementatie van management platformen en beheer processen. Jeroen van Zelst, Chief Operations Officer: Andarr benadert deze markt vanuit een technologisch en organisatorisch perspectief zodat er optimale rendementen behaald kunnen worden uit ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie