Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voornemen overname NCCW-CASA door ICT bedrijf Inter Access

Datum nieuwsfeit: 13-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht, Hilversum 12 maart 2001

Voornemen overname NCCW-CASA door ICT bedrijf Inter Access B.V.

De ICT-bedrijven Inter Access B.V. in Hilversum en NCCW-CASA b.v. in Almere hebben een Letter of Intent getekend. De komende maanden worden gebruikt voor het intern onderzoek bij NCCW-CASA. De overnameplannen zijn inmiddels bekend gemaakt bij medewerkers en vakbonden.

Met de voorgenomen overname bundelen twee kerngezonde bedrijven hun krachten. De gebundelde kennis met betrekking tot outsourcing, netwerken, Application Service Providing en de strategische samenwerking

met Oracle zullen ook tot uiting komen in andere branches waar Inter Access actief is. Beide bedrijven onderschrijven het belang van continuïteit en het behoud van de geplande investeringen voor hun klanten.

Noot:
Voor nadere uitleg is Directeur Marketing & Communicatie R. van der Kolk

van Inter Access B.V. bereikbaar via telefoonnummer 035 6888462. Algemeen Directeur H. Groothuis van NCCW-CASA is te bereiken onder nummer 036 5391142. Over de inhoud van de Letter of Intent en de overnamesom worden geen nadere mededelingen gedaan. Meer informatie over

de bedrijven vindt u op de websites www.interaccess.nl en www.nccw-casa.nl.

Achtergrond informatie NCCW-CASA b.v. en Inter Access B.V.

NCCW-CASA b.v.
NCCW-CASA b.v. is toonaangevend in geautomatiseerde bedrijfsinformatiesystemen voor de sociale en commerciële vastgoedmarkt.

Met haar brede producten- en dienstenpakket biedt de solide organisatie totaaloplossingen voor het gehele communicatie- en informatieproces in het vastgoed-beheer. Het in 1973 opgerichte bedrijf ondersteunt ruim 600

woningcorporaties die samen twee miljoen huurwoningen beheren. Daarnaast

bedient het de commerciële markt met informatiesystemen voor alle aspecten van het beheer, de administratie en het financieel management. Ruim 300 medewerkers en een jaaromzet van 85 miljoen brengen de succesvolle onderneming aan de top van automatiseerders in de vastgoedsector.

Inter Access B.V.
Inter Access B.V. is een integrale dienstverlener in de informatie- en communicatietechnologie voor tal van branches. Het bedrijf telt 12 vestigingen voor regionale dekking in heel Nederland en exploiteert 25 Knowledge en Solution Centers. Opgericht in 1980 en uitgegroeid tot een onderneming met ruim 1000 specialisten en 250 miljoen gulden omzet. Het bedrijf onderscheidt zich niet alleen met ICT-expertise maar ook met grote zakelijke kennis van vele economische sectoren. Inter Access vertaalt zijn geïntegreerde visie in branchespecifieke oplossingen met aandacht voor beheer.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Rene van der Kolk,
tel: 035 - 688 8642

Joyce Koppenol
Medewerker Corporate Communication
INTER ACCESS B.V. | Tel. +31(0)35 6888433
Corporate Communication | Fax +31(0)35 6888684
Marathon 5 | (joycek@interaccess.nl)
1213 PC HILVERSUM | www.interaccess.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie