Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kingston Technology introduceert Platinum Service

Datum nieuwsfeit: 13-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Kingston introduceert Platinum Service

Gratis 'on-site' support voor Kingston geheugenuitbreidingen in bedrijfskritische servers en werkstations

maart 2001 - Kingston Technology introduceert de Platinum Service. Die houdt in dat Kingston geheugenmodules in werkstations en servers - als die problemen veroorzaken - gratis 'aan huis' worden vervangen. Kingston werkt daarvoor samen met de toonaangevende 'third party maintenance' bedrijven in ons land. De service is beschikbaar voor specifieke organisaties met bedrijfskritische computertoepassingen.

Als werkstations en servers een bedrijfskritische functie vervullen, moet de kans op technisch falen tot een minimum worden beperkt. Professionele gebruikers hebben daarom in het algemeen een sluitend onderhoudscontract met de fabrikant van de apparatuur of met een 'third party maintenance' bedrijf. Later aangebrachte geheugenuitbreidingen vallen daar niet altijd onder. Platinum Service lost dat probleem op. De kosten die het onderhoudsbedrijf maakt om defecte of 'verdachte' Kingston geheugenmodules te vervangen door nieuwe, zijn volledig voor rekening van Kingston. Het bedrijf biedt zo extra zekerheid aan professionele gebruikers die hun systemen hebben voorzien van Kingston geheugenuitbreidingen, terwijl ook op kosten wordt bespaard.

Met de Platinum Service is Kingston Technology de enige fabrikant die de levenslange garantie op zijn geheugenmodules ondersteunt tot ín het systeem van de gebruiker. Het bedrijf is daartoe in staat dankzij de bewezen betrouwbaarheid van zijn producten.

Kingston Technology
Met een jaarlijkse omzet van ruim 1,6 miljard $ in 2000, is Kingston 's werelds grootste onafhankelijke geheugensproducent. Kingston Technology levert een complete productlijn van geheugen-, opslag, netwerk- en andere PC-producten. Deze producten worden vervaardigd in streng gereguleerde ISO-erkende faciliteiten in de USA (ISO 9001), Ierland (ISO 9002), Maleisië (ISO 9002) en Taiwan (ISO 9002). Kingston distribueert haar producten via een wereldwijd netwerk van distributeurs, VAR's en onafhankelijke dealers. Bezoek voor meer informatie de Kingston Technology website: www.kingston.com/europe

Distributeurs van Kingston Technology in Nederland zijn: Ingram Micro (030-2464001), PST (020-5471166), Stebis (0344-640400) en GE Access (020-3479200)

Distributeurs van Kingston Technology in België zijn: Computer 2000 (02 583 8311), ICP Belgium (03 360 8700) en Ingram Micro (02 254 9211)

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie