Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Financiering van $45 miljoen voor Interelate

Datum nieuwsfeit: 13-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Financiering van $45 miljoen voor Interelate

Great Hill Partners leidt vierde financieringsronde en brengt de totale financiering op $75 miljoen.

Houten, 13 maart 2001 Interelate Inc., dienstverlener van hosted customer intelligence oplossingen, heeft zijn vierde financieringsronde, waarin $45 miljoen werd opgehaald, succesvol afgesloten. Hiermee komt de totale financiering op een bedrag van $75 miljoen. Interelate gebruikt dit bedrag voor uitbreiding van de business.

Great Hill Partners in Boston heeft de financieringsronde geleid. Andere investeerders in deze ronde waren de Goldman Sachs Group, Carlson Marketing Group, Dell Ventures, C.E. Unterberg Towbin en William E. Simon & Sons. Het succes van de nieuwe investeringsronde vormt een bevestiging van het bedrijfsmodel van Interelate en de propositie die het bedrijf zijn klanten biedt.

Interelate combineert toonaangevende technische, analytische en strategische marketingervaring met best-in-class CRM-software en hardware tot een complete marketing services infrastructuur. Deze structuur helpt klanten bij het bouwen en onderhouden van winstgevende klantenrelaties. Great Hill Partners evalueerde de afgelopen zes maanden ongeveer honderd leveranciers van hosted oplossingen en concludeerde dat Interelate de meest veelbelovende business service provider is van de nieuwe generatie.

Interelate levert zijn hosted oplossing voor customer intelligence aan 45 klanten, waaronder Nissan, Holland America Line, GMAC, Procter & Gamble en ING. Interelates CRM-diensten helpen klanten een beter begrip te krijgen van hun klanten en winstgevende relaties op te bouwen door mogelijkheden te bieden voor het werven en behouden van klanten, cross-selling, optimale prijsmodellen en up-selling. Interelate maakt zijn marketing services infrastructuur op maat voor de financiële dienstverlening, telecombedrijven, detailhandel en reiswereld. Volgens de Gartner Group bereikt de markt voor CRM-diensten een bedrag van $40 miljard aan het eind van 2001. Interelate
Interelate levert uitgebreide oplossingen voor customer intelligence en een web-based marketinginfrastructuur aan Global 2000-organisaties. De turn-key-oplossingen van Interelate helpen marketing en business managers hun marketinginvesteringen snel terug te verdienen door hen meer inzicht te geven in hun klanten en hun de mogelijkheid te bieden actie te ondernemen om de relatie met deze klanten te verbeteren. Hiervoor worden data-mining, campagnemanagement, personalisatie en multi-channel, real-time recommendation ingezet. De oplossing van Interelate wordt geleverd tegen een vast maandelijks bedrag en combineert de beste standaard CRM-software met externe relevante gegevens over demografie, gedrag en houding, scores om acties van klanten te voorspellen en specifieke industry-, technische-, CRM- en databasemarketingervaring. Interelate werkt samen met partners als E.piphany, Carlson Marketing Group en Yankelovich Partners. Het hoofdkantoor van Interelate bevindt zich in Eden Prairie, Minnesota. De Europese vestiging van Interelate is gevestigd in Houten, Nederland. Meer informatie over Interelate is te vinden op www.interelate.com.

Great Hill Partners
Great Hill Partners is een toonaangevende investeringsmaatschappij uit Boston. Het bedrijf biedt financiering en strategische begeleiding voor bedrijven die zich bezighouden met datacommunicatie, IT-infrastructuur, telecommunicatie, media, informatie, opleidingen en zakelijke dienstverlening. Recent investeerde het bedrijf in K-Solutions, ManagedStorage International (MSI), ManagedOps.com, Dame Broadcasting, Edge Connections, High-Tech Institute, SmartMail, DURO Communications en Horizon Telecom International. Great Hill Partners heeft een kapitaal van meer dan $1 miljard onder beheer van institutionele beleggers, waaronder vooraanstaande commerciële en investment banken, pensioenfondsen, universiteits fondsen en privé fondsen. Meer informatie is te vinden op www.greathillpartners.com.

Contact voor de redactie:

Interelate
Pieter Schouten
Tel. +31 (0)30 - 634 6400
GSM 06 1505 1700
Email: pschouten@interelate.com

Potters PR
Monique Potters
Tel. +31 (0)345 - 501595
GSM 06 28 88 96 32
Email: monique@potterspr.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie