Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluitenlijst gedeputeerde staten Drenthe

Datum nieuwsfeit: 13-03-2001
Bron: Provincie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Drenthe

Besluitenlijst gedeputeerde staten d.d. 13 maart 2001

Assen, 13 maart 2001
Persberichtnummer 01-020Oprichtingsvergunning voor motorsportterrein Steenbergerveld Gedeputeerde staten gaan akkoord met de gevraagde oprichtingsvergunning voor het motorsportterrein Steenbergerveld. September vorig jaar diende de Stichting Exploitatie Regionaal Motorsportcentrum Steenbergerveld (SERMS) een aanvraag in. De aanvraag voldeed aan het provinciaal beleid ten aanzien van motorsportterreinen. De ingediende bedenkingen zijn grotendeels ongegrond verklaard. In 1999 verleende de provincie ook al een vergunning, deze werd echter geschorst door de Raad van State. Volgens De Raad had de provincie moeten beoordelen of er een milieu efffectrapportage (m.e.r.) ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie