Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorlichtingsavond bestemmingsplan Landelijk Gebied in Lisse

Datum nieuwsfeit: 13-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Lisse

Voorlichtingsavond herziening bestemmingsplan Landelijk Gebied 1981

Burgemeester en wethouders organiseren op 13 maart a.s. om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis een voorlichtingsavond over de herziening van het bestemmingsplan Landelijk Gebied 1981. Belanghebbenden en andere geïnteresseerden kunnen deze avond bijwonen.

Het college werkt al enige tijd aan de herziening van het bestemmingsplan voor het landelijk gebied. Het stedenbouwkundig adviesbureau RBOI helpt hierbij. Verder is een klankbordgroep ingesteld waarin een aantal partijen uit het buitengebied zitting heeft. De afgelopen tijd zijn inventarisaties gehouden en inloopdagen georganiseerd voor ondernemers in het buitengebied. Ook is er een nota ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie