Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Noord

Datum nieuwsfeit: 13-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Noord 13-03-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Nijland, 0320-266 825

Auto-inbraken
DRONTEN Zeven autobezitters hebben maandag bij de politie aangifte gedaan van inbraak in hun auto. In de nacht van zondag op maandag zijn de auto`s van de aangevers, die allen in de Manege en omstreken (Dronten Zuid) wonen, opengebroken en is voornamelijk geluidsapparatuur ontvreemd. De politie stelt een onderzoek in.

Gewond na aanrijding
LELYSTAD Een 21-jarige automobilist uit Emmeloord is maandagmiddag op de kruising van de Larserweg met de Eendenweg gewond geraakt. De man, die over de Larserweg kwam aanrijden en in de richting van Harderwijk reed, kon niet meer op tijd tot stilstand komen toen de auto voor hem afremde voor het verkeerslicht. Hij stuurde naar links om een aanrijding te vermijden, schampte nog net de andere auto, kwam in de middenberm terecht en sloeg enkele keren over de kop. De 21-jarige werd uit de auto geslingerd en is door het ambulancepersoneel met klachten over pijn in de borst overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis. Nadat van de auto die geraakt werd de band verwisseld was, kon deze bestuurder, die ongedeerd bleef, weer verder rijden.

Brandende wasdroger
LELYSTAD Afgelopen nacht moest de brandweer uitrukken omdat in de garage van een woning aan de Weserstraat een wasdroger vlam had gevat. De brandweer heeft het vuur geblust: de schade die het brandje heeft veroorzaakt, bleef beperkt tot de garage.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie