Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 13-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Postbus 4240 Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 13 maart 2001

Opnieuw bus Connexxion beschoten Hillegom Op maandag 12 maart even voor 20.00 uur is opnieuw een lijnbus van Connexxion beschoten op het traject Haarlem-Nieuw Vennep op de Olympiaweg. Waarmee de bus beschoten werd is niet precies bekend. De politie vermoedt dat het hier gaat om een andere schietvoorwerp dan het incident van zaterdagavond 10 maart. Een ruit van de achterdeur sneuvelde. De drie passagiers en de chauffeur bleven ongedeerd. De politie stelde direct een onderzoek in. De politie wil graag in contact komen met getuigen, en met name de passagiere die op de Olympiaweg is uitgestapt. Zij worden verzocht te bellen met de politie in Hillegom op telefoonnummer 0900 8844.

Inbraak woning Voorhout Op maandag 12 maart is aangifte gedaan van een inbraak in een woning aan de Bonekruidstraat in Voorhout. De inbraak heeft plaatsgevonden tussen zondag 11 maart 23.30 uur en maandag 12 maart 08.30 uur. Door het keukenraam te forceren werd toegang tot de woning verkregen. Hierbij werden een jas, een portomonnee en een gsm ontvreemd.

Mishandeling Voorschoten Maandagmiddag 12 maart heeft een mishandeling plaatsgevonden tussen de bestuurders van twee bestelbusjes, een 38-jarige Leidschendammer en een 43-jarige Voorschotenaar. Zij kwamen elkaar op het kruispunt Pr. Margrietlaan/Pr. Bernhardlaan tegen. Of een van beiden hierbij geen voorrang heeft verleend of te snel reed, is nog niet duidelijk. In de Pr. Bernhardlaan kwam het vervolgens tot een handgemeen waarbij de een letsel aan de hand opliep en de ander letsel aan het gezicht. Beide heben aangifte gedaan. De politie is tot aanhouding overgegaan van de Leidschendammer.

Onder invloed Reeuwijk Op maandag 12 maart is een 49-jarige automobilist uit Utrecht aangehouden voor het rijden onder invloed. De man trok door zijn wankele tred de aandacht toen hij afrekende bij het tankstation aan de Rijksweg A12 Zuidbaan in Reeuwijk. Bij de blaastest blies de man 605 ugl, 220 ugl is de limiet. De man kreeg een rijverbod van 12 uur en zijn rijbewijs is ingenomen.

Lichtmast uit grond gereden Boskoop Politie zoekt getuigen aanrijding
De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding op zaterdag 10 maart jl. omstreeks 02.00 uur, waarbij een lichtmast uit de grond werd gereden. Volgens getuigenverklaringen reed een rode VW Golf over de Puttelaan vanuit de richting Dijkzicht. Het voertuig met twee inzittenden vloog uit de bocht en kwam tot stilstand tegen de lichtmast op de hoek Puttelaan/Windakker. De mast werd hierbij volledig uit de grond gereden en viel vervolgens tegen een boom. Een van de inzittenden is vermoedelijk gewond geraakt. Het voertuig had schade op de motorkap. De inzittenden van het voertuig werden aangesproken door een fietser en een bromfietser. De politie zou graag met deze getuigen in contact komen, zij kunnen bellen met de politie in Boskoop, telefoonnummer 0900 8844. De bestuurder van het voertuig is weggereden in de richting van het Hoefblad.

Voetgangster aangereden Lekkerkerk Een 64-jarige vrouw uit Lekkerkerk is om maandag 12 maart omstreeks 20.10 uur aangereden door een nog onbekende automobilist. De vrouw stak op de Kerkweg over naar haar geparkeerde auto. Tijdens het oversteken werd zij geschept door een personenauto die zonder te stoppen doorreed via de Tiendweg-West in de richting van Krimpen aan de Lek. De bestuurder reed vermoedelijk in een blauw/paarse Volkswagen Golf. De vrouw is met schaafwonden en enkele kneuzingen naar het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda overgebracht.

Verdachte mishandeling meldt zich aan bureau Schoonhoven De politie heeft op maandag 12 maart een 29-jarige man uit Schoonhoven aangehouden op verdenking van mishandeling op zondag 31 december 2000. Tijdens een feest in een uitgaanscentrum aan de 's Heerenbergstraat werd een 50-jarige Schoonhovenaar mishandeld toen hij in een onenigheid wilde bemiddelen. Hierbij werd hij geslagen met een fles op het hoofd. De man meldde zich vrijwillig op het politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie