Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Uden

Datum nieuwsfeit: 13-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 12-03-2001
Persbericht district De Leijgraaf

EERDENAAR GEWOND BIJ AANRIJDING

Bij een aanrijding op de N265 in Veghel is zondagmiddag een 27-jarige man uit Eerde gewond geraakt. De man stak met zijn fiets aan de verkeerde kant de kruising met de Eerdsebaan en Corsica over, terwijl het verkeerslicht voor het kruisende verkeer op groen stond. De Eerdenaar werd aangereden door een 24-jarige automobilist uit Sint Oedenrode.Hij liep een wond op aan zijn voorhoofd en is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

INBREKERS NEMEN DE BENEN

Twee onbekenden hebben geprobeerd zondagavond in te breken in een woning aan de Kenndystraat in Boekel. Een getuige hoorde glasgerinkel en zag twee mannen vanaf een platdak springen. Het tweetal nam de benen richting Julianastraat. Het waren twee blanke mannen van 20-25 jaar. Beiden droegen een pet, een dader droeg een grijs jack, de ander een groen exemplaar. Na onderzoek bleek dat het tweetal een raam vernield had, doch niet binnen was geweest

ONDER INVLOED

Op de NCB-Laan in Veghel is zondagavond een 34-jarige automobilist uit Heeswijk-Dinther aangehouden voor rijden onder invloed. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van acht uur. Later in de nacht werd voor hetzelfde feit op de Udense Wilhelminastraat een 24-jarige man uit Uden opgebracht. Ook hij kreeg een verbaal en een rijverbod van zes uur.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING

Afgelopen nacht is op de Beatrixhof in Uden een 30-jarige man uit deze plaats aangehouden De 29-jarige vriendin van de man deed kort daarvoor aangifte van mishandeling. De Udenaar had de vrouw geschopt en geslagen. Hij is ingesloten.

OPLEGGER IN BRAND

Op een bedrijfsterrein aan de Amert in Veghel is tijdens het afgelopen weekend een trekker gestolen. Het voertuig stond achter een oplegger aangekoppeld. Maandagmorgen werd het voertuig uitgebrand aangetroffen in Helden. De waarde van het voertuig, merk Mercedes, was f.30.000,--.

GELDKISTJE WEG

Tijdens het afgelopen weekend is ingebroken in een winkel aan de Helenastraat in Uden. uit het pand wordt een geldkistje met klein geld vermist.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie