Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk

Datum nieuwsfeit: 13-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 12-03-2001 Persbericht district Land van Cuijk

INBRAAK IN WONING

Zondagmiddag is ingebroken in een woning aan de Elderom in Boxmeer. De bewoner ontdekte rond 18.15 uur bij thuiskomst dat onbekenden zijn woning doorzocht hadden. Hij mist beeld- en geluidsapparatuur. De totale schade is nog onbekend.

INBRAAK IN BEDRIJF

Zondagavond is ingebroken in een bedrijf aan de Hork in Cuijk. Na een alarmmelding ontdekte de eigenaar dat van zijn pand een aantal ruiten vernield waren. Uit het pand verdwenen een aantal computers en een fax. Maandagmorgen werd ontdekt dat er ingebroken was in een loods aan de Lage Startwijk in Beugen. Uit het pand verdween een nog onbekende hoeveelheid electrisch gereedschap.

CONTROLE SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Heerstraat in Cuijk zijn maandag 58 bestuurders bekeurd die te hard reden. De snelheid van 641 passanten is gemeten, de hoogste snelheid bedroeg 115 km/u. waar 80 km/u is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie