Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Streekgebonden producten in internationale Waddengebied

Datum nieuwsfeit: 13-03-2001
Bron: Rijksuniversiteit Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Rijksuniversiteit Groningen

Streekgebonden producten in het internationale Waddengebied: grote verschillen

De Wetenschapswinkel voor Economie heeft een rapport uitgebracht over streekgebonden producten in het internationale Waddengebied. Er is geïnventariseerd welke streekgebonden producten er op de Nederlandse, Duitse en Deense Waddeneilanden verkocht worden, wie de aanbieders zijn en welke marketingstrategieën voor deze producten gehanteerd worden. De verschillen tussen de landen blijken groot. Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van de Waddengroep.

In het Duitse Ostfriesland bevindt zich een aantal grote producenten die op het vasteland gevestigd zijn. Het verkoopgebied van deze bedrijven betreft veelal heel Duitsland. Producenten van streekproducten ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie