Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitreiking Duurzaamheidprijs Alkmaar

Datum nieuwsfeit: 14-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Alkmaar
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Alkmaar


16 februari 2001

Genomineerden Duurzaamheidprijs Alkmaar bekend

De eerste Duurzaamheidprijs Alkmaar wordt woensdag 14 maart uitgereikt. De prijs is een initiatief van de gemeente Alkmaar, de Kamer van Koophandel, Hogeschool Alkmaar en Stichting ANIMO (samen de commissie Duurzaamheidprijs Alkmaar). De jury heeft uit 25 inzendingen de volgende vier bedrijven genomineerd: AGU-BV, Besseling Installatie BV, MCA, en VSM geneesmiddelen. Deze bedrijven zullen zich presenteren tijdens een feestelijke prijsuitreiking bij Hogeschool Alkmaar.

Alkmaarse bedrijven en instellingen konden meedingen naar deze prijs. De jury heeft bij de nominatie gelet op de volgende criteria: inzendingen moeten betrekking hebben op een product, proces, gebouw, inpassing in de omgeving of ruimtebeslag. De inzending dient een combinatie te zijn van innovatie, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, waarvan het resultaat zichtbaar is. Daarnaast moet de inzending duiden op een onderscheidend vermogen ten opzichte van andere bedrijven.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie