Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Grote namen in debuutfilm Sander M. Jansen

Datum nieuwsfeit: 14-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

INK FILM PRODUCTIES

Grote namen in debuutfilm Sander M. Jansen

Eind april beginnen de opnames voor de speelfilm De Wetten van Kepler. Deze film, met in de hoofdrollen Lineke Rijxman (Laagland, Antonia), Janni Goslinga (De man met de hond, De Noorderlingen) en Kitty Courbois (Hoogste Tijd, Madelief) is het regiedebuut van Sander M. Jansen.
De Wetten van Kepler vertelt het verhaal van 24 uur uit het leven van twee zussen, hun moeder en hun relaties. De mannelijke hoofdrollen worden ingevuld door twee verrassende acteurs. Jan Mulder, elke avond te zien in Barend en Van Dorp, vertolkt de rol van schrijver Tom Cohen. Paul de Munnik, helft van Acda & de Munnik, zal de andere rol invullen. Andere acteurs zijn o.a. Bram van der Vlugt, Manoushka Zeegelaar-Breeveld en Cindy de Quant. Cabaretduo Lebbis en Jansen zijn te zien in een bijrol. De opnames zullen plaatsvinden in Rotterdam. Regisseur Sander M. Jansen maakte eerder enkele korte films (Meisje (5), Verdi) en diverse tv-producties. De Wetten van Kepler is zijn eerste lange speelfilm.
De Wetten van Kepler is een productie van ink film producties (Annette Mees en Jedidjah Julia Noomen). Het camerawerk is in handen van Remko Schnorr. De film komt later dit jaar in de bioscopen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij ink film: Zwanenplein 99
1021 ck Amsterdam

020-7795766

020-8834457 (fax)

14 mrt 01 18:10

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie