Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zoetermeer belegt bijeenkomst mensenrechten in raadzaal

Datum nieuwsfeit: 14-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Zoetermeer belegt bijeenkomst mensenrechten in raadzaal

De voorgenomen vestiging van het Chinese themapark Sweet Lake China in Zoetermeer heeft de discussie binnen de Gemeente Zoetermeer en daarbuiten over de mensenrechten in China doen oplaaien. De Gemeente Zoetermeer hecht er belang aan dit gevoelige onderwerp bespreekbaar te maken en heeft besloten om op 14 maart aanstaande een ingelaste commissievergadering te beleggen speciaal gewijd aan dit onderwerp.
Er zijn sprekers uitgenodigd die vanuit hun expertise de verschillende invalshoeken van dit onderwerp zullen belichten. Uitgenodigd zijn ondermeer een vertegenwoordigster van Amnesty International, de voorzitter van de Chinakamer van het Nederlands ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie