Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 14-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 13-03-2001 Persbericht district Den Bosch

MANNEN AANGEHOUDEN, Den Bosch

Maandagmiddag zijn twee mannen, 31 en 35 jaar, uit Den Bosch aangehouden. De twee werden aangehouden op het van Coehoornplein in Den Bosch terwijl een van hen drug aan het gebruiken was. Bij controle bleek, dat de oudste van de twee in het bezit bleek van zowel heroïne als cocaïne. Deze man is voor verder onderzoek ingesloten. Tegen de andere man is proces-verbaal opgemaakt, Hij is na verhoor heengezonden.

AUTO GESTOLEN, Den Bosch

Afgelopen weekeinde is vanaf de Jacob van Maerlantstraat in Den Bosch een witte Opel combi 1.7 D bestelauto gestolen. De auto die een waarde heeft van fl. 15.000,- heeft als kenteken 91-VB-TR.

TAS VAN VROUW GEROOFD, Den Bosch

Maandagmiddag is een 63-jarige vrouw van haar tas beroofd. De vrouw stond rond 17.30 uur in de Pieter Florisstraat in Den Bosch, toen er een auto voorbij kwam rijden. Door vermoedelijk de bijrijder van de auto, werd vanuit het geopende raam, de tas die de vrouw vast had, uit haar handen getrokken. In de tas zat de portemonnee van het slachtoffer. Verder zaten er een bril en enkele bankpasje in.

INBRAAK WONING, Den Bosch

Maandagavond is ingebroken in een woning aan de Jacob van Heemskerckstraat in Den Bosch. Terwijl de bewoner rond 19.50 uur op het toilet zat, hoorde hij deur in de woning opengaan. Daar hij dacht dat een van de familieleden thuis kwam, vroeg hij wie daar was. Toen hij echter twee mannen hoorde praten, waarvan hij de stemmen niet als die van zijn familie herkende, kwam hij snel van het toilet. Binnen trof hij niemand meer aan. Vanuit de kamer zag hij dat er enkele kristallen Swarovski beeldjes waren gestolen. De achterdeur van de woning bleek te zijn opengebroken.

VROUW AANGEHOUDEN BIJ WINKELDIEFSTAL, Den Bosch

Dinsdagmiddag is een 28-jarige vrouw uit Dordrecht aangehouden. De vrouw werd in een winkel aan de Helftheuvelpassage in Den Bosch betrapt toen ze enkele dekbedovertrekken wegnam. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

MAN AANGEHOUDEN BIJ WINKELDIEFSTAL, Den Bosch

Dinsdagmiddag is een 23-jarige man uit Den Bosch aangehouden. De man werd in een winkel aan de Pettelaarseweg in Den Bosch betrapt toen hij scheermesjes wegnam. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

GRAFFITI

Een 19-jarige inwoner van Zaltbommel is maandagavond op heterdaad betrapt bij het aanbrengen van graffiti op enkele panden in de Hinthamerstraat in s-Hertogenbosch. De verdachte heeft in totaal vier panden met een groene watervaste stift beklad. Alle vier de benadeelden hebben aangifte gedaan bij de politie. De verdachte, die bij zijn aanhouding weigerde zijn naam op te geven, werd op het politiebureau echter herkend omdat hij op 19 februari voor hetzelfde feit was aangehouden op het Stationsplein in s-Hertogenbosch. Hij heeft de vernielingen bekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie