Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SP teleurgesteld: inbelspelletjes nog grotendeels gedoogd

Datum nieuwsfeit: 14-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Den Haag, 14 maart 2001

In antwoord op kamervragen van SP- kamerlid Jan de Wit aan de staatssecretaris van Justitie over de toelaatbaarheid en de hoogte van inbeltarieven van inbelspelletjes op TV heeft Kalsbeek nu aangegeven het inbelspel in het programma 'Miljoenenjacht' niet toelaatbaar te vinden. Dit geldt ook voor overige landelijke vergunninghouders met vergelijkbare inbelspelletjes op TV. Een voorlopige overwinning op de geldklopperijen van diverse TV-stations.

Teleurstellend is echter dat de staatssecretaris doorgaat met het gedogen van de overige inbelspelletjes en voorlopig afziet van strafrechtelijke vervolging omdat ze in gesprek is over 'zelfregulering' met de organiserende ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie