Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijzigingen kenbaar maken voor gemeentegids Lisse

Datum nieuwsfeit: 14-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Lisse

Wijzigingen voor gemeentegids
Elk jaar brengt de gemeente een gemeentegids uit. Dit gebeurt in samenwerking met Wegener Suurland Falkplan. Deze gids, die huis-aan-huis wordt verspreid, bevat informatie over o.a. gemeentelijke zaken. In juli verschijnt de gids voor 2001/2002. De voorbereidingen daarvoor zijn inmiddels ter hand genomen. Instellingen die vermeld staan in de gemeentegids en daarvoor nog aanvullingen of wijzigingen hebben, kunnen dat schriftelijk kenbaar maken aan de gemeente. U moet dit doen voor 30 maart a.s. Wijzigingen en aanvullingen voor de gemeentegids Lisse kunt u sturen naar: gemeente Lisse, afdeling Bestuurs- en Juridische Zaken, postbus 200, 2160 AE Lisse. Vermeld van uw instelling:

- naam

- adres

- postadres en postcode

- telefoonnummer

- naam van de secretaris

Geef ook aan in welke rubriek u uw instelling geplaatst wilt hebben. Wie al eerder wijzigingen heeft doorgegeven, hoeft dat niet opnieuw te doen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie