Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ZyLAB en TOPCALL starten strategische samenwerking

Datum nieuwsfeit: 14-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

ZyLAB en TOPCALL starten strategische samenwerking

Amsterdam, maart 2001 - ZyLAB, ontwikkelaar van document imaging en full-text retrieval software, en TOPCALL, marktleider op het gebied van business-to-business communicatietechnologie, zijn een strategische samenwerking gestart. Met de technologie van ZyLAB en TOPCALL samen kunnen organisaties hun volledige interne en externe berichtenverkeer, zoals fax, post, e-mail en SMS registreren en direct opvraagbaar maken.

"Met de software van ZyLAB kan alle informatie op papier en in elektronische bestanden als Word, Excel en PDF snel doorzoekbaar en opvraagbaar worden gemaakt", vertelt Daniël Schuuring, Marketing directeur van ZyLAB Europe. "Door de samenwerking met TOPCALL zijn wij nu ook in staat om direct alle binnenkomende en uitgaande faxen uit het TOPCALL-systeem te registreren en direct op de inhoud doorzoekbaar te maken. Via de alert services in de ZyLAB-software kunnen zo binnenkomende faxen direct naar de juiste personen of afdelingen worden doorgezonden."

De informatie die via het berichtensysteem van TOPCALL verloopt (zoals faxen, SMS en e-mail met bijlagen) wordt via de ZyLAB-software direct gearchiveerd in orginele vorm en is direct beschikbaar om verder te verwerken. Daarnaast is de informatie in de toekomst ook altijd direct opvraagbaar. Met name organisaties die snel moeten reageren op binnenkomende informatie en organisaties waar het van groot belang is dat documenten in originele vorm behouden blijven profiteren van deze oplossingen, ook omdat handelingen zoals het archiveren en terugzoeken van informatie volledig automatisch verlopen.

"Eén systeem voor het elektronisch afhandelen van post, faxberichten en e-mails geeft bedrijven een uniforme manier van werken en verlaagt drastisch de beheerskosten", zegt Henk Honders, commercieel directeur van TOPCALL Nederland. "De TOPCALL-server wordt geïntegreerd met het e-mailsysteem en de telefooncentrale van de klant. Faxverkeer, Internet Mail, en de ingescande post worden centraal afgehandeld en gearchiveerd. "De samenwerking met ZyLAB past goed in TOPCALL's strategie om een totaaloplossing voor berichtenverkeer aan te bieden."

ZyLAB Europe BV, Hoogoorddreef 9, 1101 BA Amsterdam. Tel.: 020 - 69 19 550, fax: 020 - 6965175, e-mail: (info@zylab.nl). Website: www.zylab.nl.

TOPCALL Nederland B.V.
TOPCALL is specialist in het leveren van totaaloplossingen voor berichtenverkeer en telefonie (Fax, Voicemail, CTI, E-mail, SMS). Al meer dan 12 jaar biedt TOPCALL Nederland producten en consultancy aan organisaties die de communicatie met de buitenwereld willen stroomlijnen en verbeteren. TOPCALL richt zich op de markt van logistieke applicaties, CRM-applicaties en kantoorautomatisering.
Voor meer informatie:
TOPCALL Nederland B.V., Hogeweg 39, 5301 LJ Zaltbommel. Telefoon: 0418-570400,
fax: 0418-570401, e-mail: (info@TOPCALL.nl), website: www.topcall.nl. Contact: Caroline van Megen.

ZyLAB
ZyLAB, opgericht in 1983, is de eerste leverancier die een volledig programma leverde om teksten op een PC platform te doorzoeken. Inmiddels wordt ZyLAB software door meer dan 600.000 gebruikers wereldwijd benut. In Nederland worden de softwareoplossingen ingezet door vele beursgenoteerde bedrijven, advocatenkantoren en overheidsinstellingen.
ZyLAB levert uiteenlopende softwarepakketten voor informatieverwerking, waaronder: ZyIMAGE-software voor het verwerken van gescande pagina's, indexeren en opslaan van deze informatie en het doorzoeken en opvragen van alle informatie. ZyALERT voor het automatisch informeren van benoemde doelgroepen en ZyIMAGE Webserver voor het toegankelijk maken van de informatie over het web. ZyLAB heeft wereldwijd kantoren in Nederland, de USA, de UK, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Singapore en Sydney. Voor redactionele informatie:
PB0700
Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034,
fax: 055-3602661, e-mail: (PRInflux@cs.com), website: www.influx-PR.com.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie