Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Legato Systems opent productontwikkelingscentrum in Canada

Datum nieuwsfeit: 14-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Legato Systems opent nieuw productontwikkelingscentrum in Canada

Hoofddorp, maart 2001 - - Legato Systems Inc., toonaangevend in enterprise storage management, opende onlangs haar nieuwste faciliteit in Burlington (Ontario, Canada). Legato Systems Canada is niet alleen de kern van alle wereldwijde activiteiten met betrekking tot Legato's technische ondersteuning. De vestiging fungeert eveneens als belangrijk centrum voor productontwikkeling.

De nieuwe locatie is voorzien van een 'high availability' infrastructuur, inclusief een geavanceerd productopleidings- en demonstratiecentrum voor de klanten van Legato. In het centrum laten Legato-specialisten onder andere zien hoe vele organisaties Legato-software hebben ingezet om hun bedrijfskritische informatie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie