Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BASF: fusie van cc-markets en chemplorer in voorbereiding

Datum nieuwsfeit: 14-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
BASF

Fusie van cc-markets en chemplorer in voorbereiding

De beide Internet-marktplaatsen voor de elektronische inkoop van technische goederen en diensten voor de chemische en farmaceutische industrie, cc-markets en chemplorer, zijn overeengekomen hun activiteiten samen te voegen in één gemeenschappelijke marktplaats.

De ondernemingen die de marktplaatsen hebben opgericht hebben door middel van een intentieverklaring ingestemd in het samengaan van de activiteiten. De oprichters van cc-markets zijn: BASF, Degussa, Henkel en SAPMarkets. Die van chemplorer zijn: Bayer, chemfidence en Deutsche Telekom.

Doel van de samensmelting is het oprichten van één belangrijke marktplaats voor de uitwisseling van technische goederen en diensten voor de chemische en farmaceutische industrie in Europa. De nieuwe onderneming zal onder de naar cc-chemplorer per 1 april aanstaande operationeel zijn.

Meer uitgebreide berichtgeving treft u aan op "pressemeldung van BASF"Voor nadere informatie:

BASF Nederland B.V.
Barbara Onsman-van Logtestijn
tel: 026 - 3717 457
fax: 026 - 3717 203

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie