Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss

Datum nieuwsfeit: 14-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 14-03-2001
Persbericht district Maasland

DISTRICT MAASLAND AANRIJDING MET LETSEL, LITH

Bij een verkeersongeval op de Bernhardweg met de Beatrixweg in Lith is maandagmiddag een 33-jarige automobilist uit die plaats gewond geraakt. Het ongeval gebeurd rond 17.15 uur toen het slachtoffer op voornoemde kruising vermoedelijk geen voorrang kreeg van een personenauto, bestuurd door een inwoner uit Beneden Leeuwen. Hij belandde in een sloot. Het slachtoffer liep een hersenschudding en enkele snijwonden op en is overgebracht naar het Bernhovenziekenhuis in Oss.

WONINGINBRAAK, HEESCH

Dinsdagavond is ingebroken in een woning aan de J.F. Kennedystraat. De toegang werd verkregen door het vernielen van een toegangsdeur. Uit de woning verdwenen een videocomputer en enkele computerspellen, enkele cds en een GSM-telefoon. De totale waarde van het ontvreemde is niet bekend.

95 SNELHEIDSOVERTREDERS, OSS

Bij drie snelheidscontroles in Oss zijn woensdagmorgen 95 overtredingen geconstateerd. De eerste controle vond tussen 07.10 en 07.40 uur op de Gasstraat plaats. Van de 230 voertuigen reden er 39 te hard. De snelste reed 78 in plaats van 50 km/u. Tussen 07.45 en 08.05 uur stond de radarapparatuur opgesteld op de Kantsingel in Oss. Hier zijn 22 van de 285 passerende automobilisten bekeurd. De snelste kwam met 100 km/u voorbij in plaats van met de toegestane 70 km/u. Op de Julianasingel waren tussen 08.10 en 08.40 uur 34 van de 174 automobilisten in overtreding. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 81 in plaats van 50 km/u.

AUTODIEFSTAL, MEGEN

Vanaf de Torenstraat in Megen is in de nacht van dinsdag op woensdag een blauwe Volkswagen Caddy bestelauto gestolen. Hierop zit het kenteken 50-VF-XJ. De waarde van het voertuig is niet bekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie