Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 14-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 14-03-2001

3e Persbericht woensdag 14 maart 2001

Politieberichten

Helmond: Snelheidscontrole
Op de Heikantseweg is op woensdag tussen 8.00 en 10.45 uur een snelheidscontrole gehouden. 511 Voertuigen zijn gecontroleerd. 48 Daarvan reden sneller dan 80 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 119 km/u.

Woensdag tussen 11.45 en 14.15 uur is op de Engelseweg een snelheidscontrole gehouden. Van de 1507 gecontroleerde voertuigen reden er 152 sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 102 km/u.

Budel: Poging inbraak woning
Woensdagmorgen omstreeks 5.00 uur hoorde de bewoonster gerommel aan haar woning op de Broekkant. Zij ging kijken en zag dat er een gaatje geboord was in een raamkozijn. Vermoedelijk is de dader(s) gestoord. Er wordt niets vermist.

Heeze: Snelheidscontrole
Woensdag tussen 9.25 en 12.05 uur is een snelheidscontrole gehouden op de Muggenberg. 175 Voertuigen zijn gecontroleerd. 81 Daarvan reden te snel. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 75 km/u.

Heeze: Verkeerscontrole
Tijdens een verkeerscontrole woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.45 uur zijn op de Gel-dropseweg 11 automobilisten bekeurd. 4x snelheid en 7x niet dragen van een autogordel.

Leende: Snelheidscontrole
Op de Valkenswaardseweg is woensdagmiddag tussen 14.05 en 16.25 uur een snelheids-controle gehouden. Van de 675 gecontroleerde voertuigen reden er 312 te snel. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 90 km/u.

Beek en Donk: Inbraak in bedrijf
Tussen dinsdagavond 22.15 en woensdagmorgen 8.00 uur is ingebroken in een horecagele-genheid op het Piet van Thielplein. De voordeursloten zijn geforceerd. Uit het pand zijn 2 flessen whisky, pakjes sigaretten en de fooienpot gestolen.

Bakel: Snelheidscontrole
Woensdagmiddag tussen 13.30 en 14.30 uur is op de Oldert een snelheidscontrole gehou-den. 357 Voertuigen zijn gecontroleerd. 13 Daarvan reden sneller dan 80 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 126 km/u.

Bergeijk: Verdachte aangehouden
Woensdagmiddag omstreeks 14.40 uur is op het Hof een 23-jarge man uit Joegoslavië aangehouden. Kort daarvoor had hij uit een winkel op het Elsenhof een grote hoeveelheid scheermesjes gestolen en was er van door gegaan. De gewaarschuwde politie trof de man op het Hof aan. Bij controle in zijn auto zijn een groot aantal scheermesjes aangetroffen. De verdachte is voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Waalre: Diefstal portemonnee
Woensdagmiddag rond 15.15 uur is van een 79-jarige vrouw uit Waalre haar portemonnee gestolen. Zij was aan het winkelen op Den Hof. Bij het afrekenen bemerkte ze dat de portemonnee uit haar tas was verdwenen. In de portemonnee zaten pasjes, klantkaarten en ruim drie honderd gulden.

Veldhoven: Man valt meisjes lastig
Op de Julianastraat zijn woensdagmiddag rond 14.45 uur twee meisjes van 9 en 10 jaar oud lastig gevallen. Zij skeelerden daar over het fietspad. Een onbekende man, met een brommer aan de hand, kwam naar hen toegelopen. Hij maakte een foto van de meisjes en sprak hen aan. Direct daarop betastte de man een van de meisjes die meteen weg skeelerde. Vervolgens duwde hij het ander meisje in de struiken. Zij wist zich los te rukken en weg te komen. Een passant heeft de meisjes naar huis gebracht. Signalement van verdachte: leeftijd rond de 50 jaar, normaal postuur, lengte ongeveer 1.75 mtr., kort geknipt donker grijs haar en stoppelbaard. De man droeg een donkere bril. Hij had een beige jas aan. De man had een kleine donkerkleurige oud model brommer bij zich. Getuigen worden verzocht zich te melden.

Helmond: Autogordelcontrole
Vanmiddag tussen 15.00 en 16.30 uur is op de Engelseweg een autogordelcontrole gehouden. 30 Automobilisten kregen een proces-verbaal voor het niet dragen van de autogordel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie