Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reisverslag van een zoektocht door Groenland

Datum nieuwsfeit: 14-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
'Journey to the North - adventures of an Avatar'

is een verrassend reisverslag van een zoektocht door Groenland. Rosanne van Klaveren reist haar verlangen achterna, dat als een inwendige compasnaald steeds naar het noorden wijst. Een ieder die dat wil kan haar droomreis volgen en beïnvloeden. Wie online met haar meereist, maakt tevens een eigen zoektocht.
Wat is waar en wat niet? Bizarre belevenissen stapelen zich op tot Rosanne zich in een zolderkamer in Ilulíssat settelt. Of was zij daar al die tijd al? In Breda woont ook een Rosanne van Klaveren en de overeenkomsten met háár zolderkamer zijn wel heel frappant.

Minimaal één maal per week wordt er een nieuwe update aan de site toegevoegd. Wie zich abonneert, krijgt de updates via email toegestuurd. Soms is dit een ingesproken bericht, soms een nieuw hoofdstuk. Bezoekers kunnen ook berichten inspreken of mailtjes sturen; deze worden aan de site toegevoegd.
www.RosannevanKlaveren.nl

Rosanne van Klaveren studeert dit jaar af aan de Mastersopleiding Fotografie op Academie St. Joost in Breda. Hiervoor studeerde zij Vrije Kunst in Arnhem. Eerdere internetprojecten en installaties zijn online te bezichtigen via deze url:
www.cybercomm.nl/~rvk/projects.htm
Journey to the North - adventures of an Avatar loopt van februari tot juni 2001.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie