Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 15-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 15-03-2001
1e persbericht 15 maart 2001


Berichten uit de regio

Eindhoven: Man niet meer verdacht van zedenzaken Een 25-jarige man uit Nuenen, die woensdag werd aangehouden omdat hij verdacht werd van aanrandingen en verkrachtingen van kinderen is woensdagavond in vrijheid gesteld. De man werd bij de confrontaties met slachtoffertjes niet terug herkend. De man is daarop onmiddellijk in vrijheid gesteld. Hij is geen verdachte meer.

Eindhoven: Onder invloed


- Een 36-jarige automobilist uit Leende is donderdag om 1.50 uur betrapt op het rijden onder invloed. De man was met zijn auto vanaf de Aalsterweg de oprit naar de A67 opgereden en raakte in een bocht de macht over het stuur kwijt. Hij reed tegen een boom. Hij blies bijna
1,3 promille. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


- Op de Tongelresestraat zagen politiemensen donderdagmorgen om 2.45 uur een personenauto zonder licht rijden. De 29-jarige Eindhovense vrouw die achter het stuur van de auto zat bleek gedronken te hebben, ruim 1,2 promille. Ook tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Ramkraak
Onbekenden zijn woensdagavond om 22.20 uur met een gestolen auto een winkel aan de Kruisstraat binnen gereden. De voorpui werd vernield. In de winkel is een vitrine vernield en daaruit zijn ongeveer vijf mobiele telefoons gestolen. De auto was eerder op de avond in Heeze gestolen.

Maarheeze: Diefstal uit vrachtauto
Donderdag tussen 3.15 en 3.30 uur zijn uit een geparkeerde vrachtauto twee televisietoestellen gestolen. De auto stond op een parkeerplaats langs de A2. De bestuurder lag te slapen maar werd wakker omdat de auto bewoog. Hij zag een bestelauto wegrijden. Het dekzeil van de vrachtauto was kapot gesneden.

Waalre: Woninginbraak
Woensdagavond is ingebroken in een woning aan de Heuvelstraat. Uit de woning is een televisietoestel weggenomen en uit de berging verdween een motormaaier. De woning kwam men binnen door de tuindeuren en van de berging was de deur opengebroken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie