Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland Zuid

Datum nieuwsfeit: 15-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 15-03-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 10.00 uur
Vlam in de pan

AMERSFOORT Bij een woning aan de Ringweg Randenbroek ontstond gistermiddag rond 13.00 uur een brand in de keuken. De 51-jarige bewoner was in slaap gevallen toen hij zijn vlees op het vuur had gezet. Hierdoor stond de oververhitte jus in de vlam. De man werd wakker en heeft getracht het vuur te doven. Hij liep hierbij verwondingen op aan zijn hand.

De toegesnelde brandweer doofde het vuur door de deksel op de braadpan te leggen. De man is per ambulance naar De Lichtenberg vervoerd voor behandeling aan zijn hand.

Ongeval met letsel

AMERSFOORT Op de kruising Noorderwierweg/ Berkelstraat/ Violenstraat is een 54-jarige Amersfoorter op een snorfiets gewond geraakt toen hij een aanrijding probeerde te voorkomen met een auto. De man op de snorfiets reed over het fietspad en wilde op de kruising oversteken. Een 56-jarige bestuurder uit Amersfoort trok met zijn auto op toen de snorfietser overstak. De 54-jarige man voorkwam een aanrijding met de auto door krachtig te remmen. Hij remde echter zo hard dat hij over de kop vloog en met rug- en nekklachten naar de Lichtenberg is vervoerd.

Snelheidscontrole

LEUSDEN Met behulp van de lasergun werd op woensdagochtend tussen 11.30 12.30 uur een snelheidscontrole gehouden op de Maanweg. In totaal werden 180 voertuigen op snelheid gemeten. Hiervan reden 21 bestuurders te snel. De hoogst gemeten snelheid was 79 km/u waar 50 km/u maximaal is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie