Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PECOMA ontwikkelt kennissysteem voor KPN Werkplekdiensten

Datum nieuwsfeit: 15-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PECOMA

Pecoma ontwikkelt kennissysteem voor KPN Werkplekdiensten

De installatie en het beheer van software op de 35.000 werkplekken van KPN Werkplekdiensten zal binnenkort worden uitgevoerd door een team van slechts vijf medewerkers. Terwijl dit tijdrovende repeterende werk voorheen handmatig werd uitgevoerd door een dertigtal mensen, gaat KPN nu gebruik maken van Archimedes, een door Pecoma Informatica ontwikkeld kennissysteem dat scripts voor de installatie van werkplekken genereert.

Het installeren van nieuwe software in grote organisaties is een tijdrovend, arbeidsintensief karwei. ICT-specialisten analyseren de nieuwe software, onderkennen mogelijke conflicten met bestaande applicaties en lossen deze op tijdens ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie