Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opsporingsbericht overval op echtpaar in woning Alphen

Datum nieuwsfeit: 15-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Hollands-Midden: Alphen 15-03-2001

Grove en laffe overval op echtpaar in woning

De Alphense politie heeft bekendgemaakt dat op zondagavond 11 maart jl. in een woning aan de Kalkovenweg in Alphen aan den Rijn een overval heeft plaatsgevonden op een daar wonend echtpaar.

De 56-jarige man, die door een spierziekte ernstig gehandicapt is, en zijn 53-jarige vrouw, werden in hun woning overmeesterd, gekneveld en beroofd van een aanzienlijk geldbedrag.

Uit het politie-onderzoek is gebleken dat de daders, die in het zwart gekleed waren en bivakmutsen droegen, gebruik hebben gemaakt van een vluchtauto die van diefstal afkomstig was. Deze auto is later aangetroffen in het centrum van Alphen aan den Rijn evenals enkele voorwerpen die door de daders zijn weggegooid.

In het TV-progamma Opsporing Verzocht van maandagavond 19 maart zal aandacht worden geschonken aan deze grove en laffe overval.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie