Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe directeur sector gemeentewerken sport en milieu Weert

Datum nieuwsfeit: 15-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Weert

15 maart 2001
NIEUWE DIRECTEUR SECTOR GEMEENTEWERKEN, SPORT EN MILIEU

Tot nieuwe directeur van de gemeentelijke sector Gemeentewerken, Sport en Milieu is benoemd de heer H.J.M. (Huub) Keijzers uit Geldrop. De heer Keijzers volgt de heer J. Roijmans op die per 1 november 1999 bij de gemeente Bladel een functie aanvaardde als directeur Grondgebied. De heer Keijzers is 50 jaar oud. In zijn vorige functie was hij hoofd Beheer Openbare Ruimte. Het is de bedoeling dat hij per 1 mei a.s. in dienst treedt bij de gemeente Weert.

De heer Keijzers begon zijn loopbaan als bedrijfsleider van een hoveniersbedrijf. Daarna was hij achtereenvolgens werkzaam bij de gemeente Eindhoven (als stadsdeelleider) en de gemeente Tilburg (als sectiehoofd Uitvoering en als sectiehoofd Voorbereiding en Uitvoering). Van 1992 tot 1998 was hij hoofd van de afdeling Plantsoenen van de gemeente Venlo. Sinds 1998 is hij bij diezelfde gemeente hoofd Beheer Openbare Ruimte.

In de periode tussen het vertrek van de heer J. Roijmans en de komst van de heer H. Keijzers is het directeurschap van de gemeentelijke sector Gemeentewerken Sport en Milieu waargenomen door de heer G. Jongstra, plv. sectordirecteur en hoofd van de afdeling Inrichting Openbare Ruimte.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie