Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Watersportboulevard te Drachten

Datum nieuwsfeit: 15-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Inzake: Watersportboulevard te Drachten

Drachten Inmiddels is begonnen met de realisatie van een watersportboulevard op industrieterrein De Haven aan De Steven te Drachten.

Op een gebied groot ca. 3 Ha. Worden rondom een openbaar water, hetgeen reeds is aangelegd, in 2 fasen naar schatting 14 hoogwaardige bedrijfsgebouwen met ligplaatsen en toegang tot open water gerealiseerd. De gebouwen met eventueel kantoor en showroom en een vloeropppervlakte van ca. 510 m2. zullen uitermate geschikt zijn voor de vestiging van watersportgebonden bedrijven. Op verzoek van de klant kan hiervan worden afgeweken.

Het is de bedoeling om de gebouwen van de eerste fase, te weten 5 gebouwen, te verkopen. Met de bouw wordt op korte termijn gestart. Na het gereedkomen van de eertse fase wordt de tweede fase gerealiseerd. Deze gebouwen zullen worden verkocht en/of verhuurd.

Met betrekking tot de ligging kan nog worden opgemerkt dat er een prima verbinding bestaat met de Friese Meren. Daarnaast is de locatie erg gunstig gelegen ten opzichte van de toekomstige Noord/Zuidroute van Drachten naar het Lauwersmeer c.q. de Waddenzee.

Meer informatie treft men aan op e website www.watersport-drachten.nl of kan schriftelijk worden opgevraagd bij Elingaweg B.V. , Elingaweg 20, 9172 NH Ferwerd, faxnummer : 0518 411 210.

Einde bericht

Contactpersoon; J Brouwers

Elingaweg B.V.
Elingaweg 20
9172 NH Ferwerd

Tel. 0518 - 411 209
Fax. 0518 - 411 210

Bijlage: Afbeelding Impressie watersportboulevard te Drachten

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie