Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk

Datum nieuwsfeit: 15-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 15-03-2001 Persbericht district Land van Cuijk

VERKEER

Tijdens controles op de Eikenlaan in Langenboom en Wanroijseweg in Mill zijn woensdag ongeveer 60 bestuurders van voertuigen gecontroleerd. 20 bestuurders kregen een proces-verbaal omdat zij geen gordel droegen. 1 automobilist kreeg een bekeuring wegens gladde banden op zijn auto.

INBRAAK IN BEDRIJF

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een bedrijf aan de Provincialeweg in Beugen. Uit het pand verdween electrisch gereedschap en een telefoon. De totale schade loopt in de duizenden guldens.

DIEFSTAL UIT AUTO

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Gruttostraat in Mill. Uit de auto verdween de geluidsinstallatie en en handsfree set van een telefoon. Van de auto bleek een ruit vernield te zijn.

SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Beerseweg in Cuijk zijn donderdagmorgen 27 bestuurders bekeurd die te hard reden. De snelheid van 588 passerende voertuigen is gemeten waarvan de hoogste snelheid 82 km/u. bedroeg waar 50 km/u is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie