Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel

Datum nieuwsfeit: 15-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 15-03-2001 Persbericht district Aa & Dommel

INBRAAK AUTO, Schijndel

Woensdagmiddag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Groeneweg in Schijndel. Een ruit van de auto werd ingeslagen en de autoradio werd gestolen.

SNELHEIDSCONTROLE, Vught

Woensdagmiddag zijn 85 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden op de Loonsebaan in Vught. Er werden op deze weg, waar 50 km/u gereden mag worden 271 voertuigen gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid was 89 km/u.

CONTROLE ROOD LICHT, Vught

Woensdagmiddag zijn op de kruising Rijksweg N65 - Boslaan in Vught tussen 16.45 en 17.30 uur 12 bestuurders bekeurd omdat ze door het rode licht reden.

GESTOLEN AUTO, Vught

Langs de A2 onder Vught is woensdagavond een zwarte Ford Escort aangetroffen. De auto bleek in Sint Hubert te zijn gestolen. Daar de auto nog maar juist verlaten was is met een surveillancehond de omgeving afgezocht echter zonder resultaat

GLAASJE OP, Berlicum

In de nacht van woensdag op donderdag is een 24-jarige man uit Middelrode bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 2 uur. De controle vond plaats op de Hoogstraat in Berlicum.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie