Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ENECO Energie start Klantenadviesraad

Datum nieuwsfeit: 15-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
ENECO

Rotterdam, 15 maart 2001

ENECO Energie start Klantenadviesraad

ENECO Energie heeft een Klantenadviesraad geïnstalleerd. Deze raad vertegenwoordigt de klanten van de energiebedrijven uit de Haagse, de Rotterdamse en de Dordtse regio. De raad zal regelmatig overleggen met het energiebedrijf over plannen van ENECO Energie die de klanten raken, waaronder de energietarieven. Ook kunnen gevraagd en ongevraagd adviezen worden uitgebracht aan ENECO Energie over andere onderwerpen die van belang zijn voor de ENECO-klanten. De eerste bijeenkomst met de vertegenwoordigers van ENECO Energie heeft ondertussen plaatsgevonden.

In de Klantenadviesraad zijn vertegenwoordigers van de belangrijkste klantengroepen actief. Dit zijn:

De Kamer van Studentenverenigingen in Rotterdam

De Stichting Samenwerkingsorgaan Belangenbehartiging Ouderen in Zuid Holland

De Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen

Het Midden- en KleinBedrijf

Particulieren

De Consumentenbond Nederland

De Kamers van Koophandel in Haaglanden en Rotterdam

ENECO Energie overlegt al vanaf 1995 met klantenvertegenwoordigingen. Elk energiebedrijf had een Klantenraad, welke overlegde met de regiodirecteur over regionale aangelegenheden. Daarnaast was er een Klantenforum dat overleg voerde met een lid van de Raad van Bestuur van ENECO Energie over concernaangelegenheden. Beide platforms zijn inmiddels opgeheven. De nieuwe Klantenadviesraad, die hiervoor in de plaats is gekomen, wil samen met ENECO Energie komen tot een vorm van samenwerking, die ook kan voortduren als de energiemarkt geheel vrij is. Het secretariaat van de Klantenadviesraad is te bereiken via telefoonnummer 010 - 457 5996.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie