Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Digitale winkelstraat Ermelo van start

Datum nieuwsfeit: 15-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Stationsstraat.com, de gezelligste winkelstraat van Ermelo.

ERMELO, 15-3-01 - Stationsstraat.com, de digitale winkelstraat van Ermelo gaat vandaag officieel van start. 30% van de winkels en bedrijven heeft zich reeds aangemeld, en presenteert zich op de digitale straat.

Stationsstraat.com geeft informatie over de winkeliers en bedrijven uit de stationsstraat van Ermelo. U vindt hier informatie over producten, winkels en acties. De website is opgedeeld in de categorieën dienstverlening, vrije tijdsbesteding, mode, huishoudelijk, persoonlijke verzorging en eten & drinken. De uitverkoop- en actiepagina is erg handig en actueel, en geeft de bezoeker informatie over restvoorraden, uitverkopen, nieuwe collecties en prijsvoordeel. Op ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie