Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Afhandeling Britse en Franse vluchten op Schiphol ivm MKZ

Datum nieuwsfeit: 15-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Amsterdam Airport Schiphol

Persberichten

Vluchten uit Verenigd Koninkrijk en Frankrijk in bagagehal 1 afgehandeld

Met ingang van vandaag worden alle vluchten uit het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk - gebieden waar mond en klauwzeer is waargenomen - afgehandeld in bagagehal 1. De Douane Schiphol voerde de afgelopen weken al extra controles uit op vluchten uit het Verenigd Koninkrijk. De extra controle op vluchten uit Frankrijk is er sinds gisteren bijgekomen. Om die reden is besloten om alle vluchten uit genoemde gebieden in bagagehal 1 af te handelen.

Vluchten uit West-Europees Turkije worden eveneens extra gecontroleerd door de Douane Schiphol. Deze vluchten worden afgehandeld op een aparte bagageband in bagagehal 3.

De vluchten die normaal gesproken in bagagehal 1 worden afgehandeld zullen nu worden afgehandeld in bagagehal 2 en 3, waarbij zal worden geprobeerd de loopafstand voor de passagiers zo kort mogelijk te houden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie