Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 15-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 15-03-2001 3ePersberichtdonderdag15maart2001

Politieberichten

Eindhoven: Verkeerscontrole
Donderdagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur is op de Kanaaldijk Noord een verkeerscontro-le gehouden. 18 Bestuurders kregen een proces-verbaal voor het aan de verkeerde kant in-rijden in een eenrichtingsweg.

Maarheeze: Diefstal portemonnee
Donderdagmiddag rond 13.55 uur is een 49-jarige man uit Maarheeze slachtoffer geworden van diefstal van zijn portemonnee. Hij was aan het winkelen in een winkel op de Smits van Oyenlaan. Toen hij wilde afrekenen zag hij dat de portemonnee niet meer in zijn plastic tas zat. In de portemonnee zaten meerdere pasjes en ruim dertig gulden.

Maarheeze: Aanrijding met gewonde
Donderdagmiddag omstreeks 13.05 uur raakte bij een aanrijding op de Bruine Akkers een 32-jarige voetgangster uit Leenderstrijp gewond. Zij stak voor een stilstaand busje de weg over en liep tegen een daar rijdende auto, bestuurd door een 46-jarige man uit Maarheeze. Het slachtoffer is met verwondingen aan haar been overgebracht naar het ziekenhuis.

Leende: Diefstal handtas
Donderdagmiddag rond 13.55 uur is een 40-jarige vrouw uit Maarheeze slachtoffer gewor-den van diefstal van haar handtas. Zij stond op een parkeerplaats in de Margrietlaan de boodschappen in haar auto te laden. Toen zij de handtas van het winkelwagentje wilde pakken bemerkte ze dat deze verdwenen was. Kort daarna werd haar handtas terugge-vonden. Uit de handtas verdween een gsm.

Geldrop: Schennispleger
Donderdagmiddag omstreeks 15.10 uur heeft een nog onbekende man schennis gepleegd ten overstaan van twee meisjes van vijftien uit Geldrop. De meisjes zaten op een bank op de Adelaartlaan. De man kwam naar de meisjes toegelopen en vroeg om een vuurtje. De meisjes zeiden geen vuur te hebben. Direct daarop begon de man zich te bevredigen. Een van de meisjes zei de politie te bellen. Hierna rende de man hard weg richting Akert. De verdachte was ongeveer 35 jaar oud en een stevig postuur. Hij was ongeveer 1.70 meter groot en kort geschoren haar. Hij droeg een licht blauwe spijkerbroek en een zwart lederen jack. De verdachte was in het bezit van een gele brom- /snorfiets oud model. Getuigen worden verzocht zich te melden.

Veldhoven: Mishandeling
Donderdagmiddag omstreeks 15.50 uur is een 12-jarige jongen uit Veldhoven mishandeld. Hij stond, zittend op zijn fiets, nabij de hangplek op de Norenberg. Plotseling kwam een on-bekende jongen naar hem toegelopen. Zonder dat de 12-jarige Veldhovenaar daartoe aanlei-ding gaf sloeg de onbekende jongen een ketting om zijn nek en trok het slachtoffer van zijn fiets. Direct daarna fietste het slachtoffer naar huis. De gewaarschuwde politie kon op aanwijzing van het slachtoffer de 12-jarige jongen uit Veldhoven op de Norenberg aanhou-den. De 12-jarige verdachte is onder het ouderlijk gezag gesteld. De politie stelt een onder-zoek in naar de juiste toedracht.

Deurne: Bromfietscontrole
Donderdag tussen 16.00 en 18.00 uur is op de Hogeweg een bromfietscontrole gehouden. 9 bromfietsers kregen een proces-verbaal. 6x voor teveel vermogen; 1x geen voorrem en 1x het niet dragen van de helm.

Aarle-Rixtel: Snelheidscontrole
Donderdagmiddag tussen 13.45 en 15.35 uur is op de Helmondseweg een snelheidscontrole gehouden. 480 Voertuigen zijn gecontroleerd. 132 Daarvan reden sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 86 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie