Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hogeschool en KPMG verzorgen masterclass ERP

Datum nieuwsfeit: 15-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KPMG

06-03-2001
Hogeschool en KPMG verzorgen masterclass ERP

De Hogeschool van Amsterdam/Brabant Bedrijfsopleidingen gaat als onderdeel van haar masteropleidingen samen met KPMG e-Solutions een masterclass Enterprise Resource Planning (ERP) verzorgen. De masterclass leert de cursisten wat ERP is, hoe een ERP omgeving kan worden gerealiseerd en hoe daadwerkelijke verbeteringen kunnen worden bereikt. Hierbij worden organisatorische, technologische en bedrijfskundige aspecten belicht. Bovendien wordt ingegaan wordt op valkuilen, succesfactoren en veranderkundige aspecten van ERP. De masterclass start op 15 maart.

A. Koedijk, docent van de masterclass en werkzaam bij KPMG e-Solutions, constateert dat steeds meer organisaties bij de invulling van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie