Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CMG organiseert seminar: 'TestFrame, visie in de praktijk'

Datum nieuwsfeit: 15-03-2001
Bron: CMG
Zoek soortgelijke berichten
CMGCMG organiseert op 15 maart 2001 seminar: 'TestFrame, visie in de praktijk'

Amstelveen, 31 januari 2001 - Het testen van ICT-systemen was enkele jaren geleden nog vaak een sluitpost op de begroting. Tegenwoordig is het veelal een centraal element bij software- en systeem-ontwikkeling. Testmedewerkers zijn vakspecialisten geworden, die een gestructureerde testaanpak volgen. Als grondlegger van de softwaretestmethode TestFrame zet CMG zich in voor een verdere professionalisering van het testvak. In dit kader organiseert het bedrijf op donderdag 15 maart 2001 van 11.00 uur tot 18.00 uur het seminar 'TestFrame, visie in de praktijk'. Het seminar zal plaatsvinden in het Golden Tulip Hotel Figi te Zeist en wordt geopend door Cor Stutterheim, Voorzitter Raad van Bestuur van CMG.

Het seminar 'TestFrame, visie in de praktijk' geeft de aanwezigen inzicht in de trends in het testvak. De bijeenkomst is een vervolg op het drukbezochte seminar 'TestFrame, een visie op testen' van december 1999. Het komende seminar legt de nadruk op praktijkervaringen: in diverse parallelsessies worden bezoekers bijgepraat over zowel de technische testonderwerpen als de managementaspecten van testen. In workshops wordt dieper ingegaan op een aantal specialistische onderwerpen.

Keynotes
Twee ervaren CMG-ers geven een keynote. Hans Buwalda, Project Directeur bij het TestFrame Research Centre, zal een overzicht geven van de nieuwste ontwikkelingen in het testvak. Professor Peter de With, verbonden aan de TU Eindhoven en Principal Consultant bij CMG, zal ingaan op het testen van embedded software. Deze testactiviteit wint op het ogenblik snel aan belang. De With zal onder andere vertellen over de ervaringen met de toepassing van TestFrame bij settop boxen voor digitale televisie.

Stuur voor meer informatie over dit seminar een e-mail naar (testframe@cmg.nl), of belt u met het TestFrame Research Centre, +31 (0)348 45 40 00. CMG
CMG is een wereldwijd opererende Informatie & Communicatie Technologie (ICT) groep, die een leidende positie heeft in zowel zakelijke ICT-dienstverlening als in mobiele messaging en billing producten. Middels management consultancy, systeemontwikkeling en -integratie, software-applicaties en outsourcing bouwt CMG aan de betrouwbare ICT-infrastructuren die organisaties nodig hebben voor hun nieuwe electronic en mobile commerce toepassingen. CMG, opgericht in 1964, heeft hoofdkantoren in Londen en Hoofddorp en is momenteel internationaal actief vanuit haar bases in 16 landen. CMG beschikt over kennis, oplossingen en producten voor klanten in de financiële sector, handel, transport, petrochemie, telecommunicatie-, media-, retail-, productie- en nutsbedrijven en overheden. De Groep levert tevens zakelijke outsourcingsdiensten zoals salarisverwerking, beheer van call centers, netwerken, infrastructuren en applicaties, en hosting.

CMG Wireless Data Services heeft een leidende positie verworven in wireless messaging en gateway producten, mobile Internet en e-mail, cell broadcast en customer care & billing systemen. Deze producten worden wereldwijd geleverd aan mobiele telecommunicatie operators en service providers vanuit kantoren in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en de Aziatische Pacific regio. CMG is genoteerd aan de effectenbeurzen in Londen (FTSE 100 - en techMark 100 index) en in Amsterdam (AEX Midkap index). Meer informatie over CMG is te vinden op www.cmg.nl.

Voor meer informatie:
CMG Nederland B.V.Contactpersoon: Helen MoolhuijzenCorporate Communicatie ManagerTel: 020 - 50 33 000E-mail adres: (helen.moolhuijzen@cmg.nl) Monogram Communication Strategies (MCS) BV Contactpersoon: Robert de MollTel : 023 - 56 28 208 E-mail adres: (robertdm@monogram.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie