Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Schetsontwerp (woon)toren Admirant ter inzage in Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 15-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Inspraak

Woontoren Admirant
Ten behoeve van de realisering van de (woon)toren Admirant aan de Emmasingel (onderdeel van totaalplan 'Rond de Admirant') wordt in het kader van de wet op de Ruimtelijke Ordening een artikel 19 lid 1 procedure doorlopen. Ten behoeve van de inspraak liggen van 15 maart 2001 tot en met 12 april 2001 in het infomatiecentrum van het Stadskantoor, Stadhuisplein 10, en bij de sector Bouw- en Woningtoezicht van de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer, Frederik van Eedenplein 1 te Eindhoven, ter inzage het schetsontwerp en artist impression van de (woon)toren.
Ingezetenen en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke en rechtspersonen kunnen tot en met 12 april 2001 schriftelijk hun mening kenbaar maken bij de directeur van de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer, postbus 998, 5600 AZ Eindhoven. Tevens zal in dit kader op 21 maart 2001, 20.00 uur, een inspraakavond worden gehouden in het ontvangstcentrum van Rond de Admirant CV in gebouw de Witte Dame, zijde Willemstraat naast Kinky Kappers.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie