Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Energiewereld.nl online energieagent voor vrije consument

Datum nieuwsfeit: 16-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Energiewereld.nl: Online energieagent voor vrije consument

De energiemarkt gaat de komende tijd radicaal veranderen. Het valt te vergelijken met de telecommarkt. Op dit moment ben je als klant gebonden aan het huidige energiebedrijf.

Vanaf 1 juli 2001 komt hier echter verandering in. Vanaf die dag kan men wisselen naar een andere aanbieder. Het gaat hier dan om 'groene stroom'. Bij de meeste energiebedrijven is 'groene stroom' reeds net zo duur als 'gewone stroom'.

De kans is groot dat wanneer de markt geopend wordt voor concurrentie de prijs van groen zelfs lager wordt dan die van 'gewone stroom'.

Onze site stelt zich als doel de bezoeker te informeren over de veranderingen op de energiemarkt en zo het voordeel voor de consument te maximaliseren.

Energiewereld.nl levert informatie over aanbieders, producten, tarieven, overheidsbeleid, vacatures en actueel nieuws uit de markt. Bovendien biedt de site een online forum waarop wordt gediscussieerd over energiegerelateerde thema's.

Website: www.energiewereld.nl

Note voor pers:

Afzender
Energiewereld.nl
Website: www.energiewereld.nl
Email: (bjorn@energiewereld.nl)
Adres: Polanerbaan 15, Woerden

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie