Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

I-Concept lanceert e-learning site Studywiser.com

Datum nieuwsfeit: 16-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
i-Concept, e-learning pionier met ruim 10 jaar ervaring in Technology Based Training (TBT), lanceert Studywiser.com. Studywiser.com is een e-learning platform voor auteur, trainer en leerling, gebouwd op de volgende drie elementaire fundamenten:


* Opslag van inhoud onafhankelijk van de softwareleverancier
Auteurs en trainers creëren hun cursus materiaal m.b.v. wizardschermen. Het materiaal wordt opgeslagen in een database en kan met de exportfunctie naar XML-formaten of andere (nieuwe) leeromgevingen worden gepoort.


* Hergebruik van inhoud
Cursussen bestaan uit modules die kunnen worden uitgewisseld met andere auteurs of hergebruikt voor nieuwe cursussen. Hierdoor kan materiaal als multimedia/tekst instructie en toetsen efficiënter ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie