Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 16-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 16-03-2001 Mediaberichten 16 maart 2001/20.00 uur

MAASBREE - Gewonden bij aanrijding

MAASBREE - Bij een aanrijding op de A67 ter hoogte van Maasbree zijn vrijdagavond twee personen gewond geraakt. Een 32-jarige bestuurder uit Praag reed in een busje in de richting van Venlo. Bij een inhaalmanoeuvre trapte hij op de rem. De reden waarom hij dit deed is bij de politie niet bekend. Bij het remmen raakt het busje in een slip. Een Belgische automobilist die op dat moment achter het busje rijdt komt hierop frontaal in aanrijding met het busje. Zowel de Belgische automobilist alsook de 32-jarige Praagse bestuurder van het busje zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De man uit Praag mocht na behandeling naar huis. De Belgische automobilist is op het moment van het publiceren van dit bericht nog in het ziekenhuis. De leeftijd, de woonplaats en de aard van de verwondingen van de Belgische automobilist zijn op dit moment niet bij de politie bekend.

VENLO - Fietser gewond na valpartij

VENLO - Vrijdagavond omstreeks 19.00 uur raakte een fietser gewond nadat hij van het fietsviaduct in de Wilhelmina Druckerstraat viel. De fiets van de man lag boven op het viaduct en de fietser heeft een val van ongeveer 3 meter gemaakt. De man is per ambulance naar het ziekenhuis in Venlo gebracht. Het is de politie niet bekend hoe de fietser ten val is gekomen. Eventuele getuigen van het ongeval worden dan ook vriendelijk verzocht om contact op te nemen. De politie is bereikbaar via telefoonnummer 0900 - 8844.

De leeftijd, woonplaats en aard van de verwondingen zijn op dit moment niet bij de politie bekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie