Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluiten van het college van B&W gemeente Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 16-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Besluiten van het college van burgemeester en wethouders

Lichtmastreclame

Burgemeester en wethouders hebben toestemming verleend om commerciele reclameborden aan te brengen aan lichtmasten langs de weg Oostpoort.

Collecte

Aan het Nationaal Reumafonds is toestemming verleend om in de week van 18 tot en met 24 maart a.s. in Etten-Leur een collecte te houden.

Krediet voor grondaankopen

Burgemeester en wethouders stellen de gemeenteraad in de aprilvergadering voor, om een krediet van 459.000 gulden uit te trekken voor grondaankopen in het plan Attelaken en in het Centrumgebied.

Speeltoestellen in wijk De Keen

Burgemeester en wethouders hebben besloten om voor een bedrag van afgerond 75.000 gulden speeltoestellen aan te schaffen, die worden geplaatst in de wijk De Keen (1e fase).
Op de groenstroken langs de Keenseweg krijgen een speelboot en mobiele hond een plaats voor de allerkleinste kinderen, voor het park nabij het flatgebouw De Vlinder aan de Achtersteven, Zwaard, Slagveld worden een vissersboot, dubbelschommel en wals gekocht. De speeltoestellen zijn uitgekozen in nauw overleg met bewoners en leden van de wijkvereniging Buurtbelang De Keen.

Resultaten REWIN voor Etten-Leur

Uit de jaarcijfers 2000 van de NV REWIN blijkt, dat door bemoeienis van deze regionale ontwikkelingsmaatschappij vorig jaar vijf bedrijven in Etten-Leur zijn gevestigd. Tezamen hebben ze 317 arbeidsplaatsen en een investeringsvolume van 73½ miljoen gulden. 11 Etten-Leurse bedrijven namen deel aan het project investeringsbevordering; bij twee ervan zijn inmiddels uitbreidingsinvesteringen gerealiseerd tot een bedrag van ruim 7 miljoen gulden. Bij beide bedrijven tezamen werken 177 mensen. 13 Andere bedrijven in Etten-Leur zijn deelnemers aan projecten inzake ontwikkeling en structuurversterking, maar hebben de investeringen nog niet gedaan.
Burgemeester en wethouders hebben kennis genomen van deze cijfers en brengen ze ter kennis van de Commissie Algemene, Bestuurlijke en Economische Zaken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie